lördag 19 maj 2012

Första "ute"kvällen

I torsdags då det var röd dag (= Robert var ledig) tog vi en sovmorgon som avbröts abrupt. Olivia la av en riktigt ordentlig blöja som läckte i sängen. Så det var bara att stoppa ner henne och pappsen i badkaret.

Sen åkte vi förbi Tholmarks för att låna en mattvätt så att vi kunde rengöra bäddmadrassen. Därefter blev det en sväng till Ikea för att köpa bl.a. spjälsäng, en sådan som man kan ta av ena långsidan på (och ställa intill vår egen säng). När vi var klara mötte vi upp Lucia, Ferial, Johan och alla barnen för lunch.

Igår tog jag och Olivia sovmorgon och på eftermiddagen mötte vi upp Helena på stationen. Pratade ikapp medan Helena tog hand om Olivia och när Robert kom hem satte han ihop spjälsängen. När det började närma sig middagsdags hängde vi med Helena väldigt spontant in till stan. Åt middag med henne, hennes mamma, bror och en vän på Storan. Mycket trevligt!

Och det röda ljuset är pga deras värmelampor. :-) Olivia sov sig igenom hela kvällen bortsett från ett mkt snabbt blöjbyte och mat vid ett tillfälle. Man kan lugnt säga att mamman och pappan njöt. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar