måndag 14 maj 2012

Vår första vecka utan pappan

I onsdags gjorde R sin första arbetsdag sedan Olivia kom till världen. Det går jättebra och är inga som helst problem. Olivia är dock förkyld (börjar gå över), så hon har varit lite gnällig vilket har gjort att jag knappt hunnit göra något förutom att äta och klä på mig. Men jag tänker inte stressa över det. Det är som det är, vi njuter!

Dagarna går i ett. I onsdags tog vi det bara lugnt, i torsdags hade vi ju besök och i fredags kväll hade vi besök igen. Denna gång av Johnny, Annelie och lilla Freja. Freja är exakt en vecka yngre än Olivia. :-)

I lördags besökte vi Kise marken. Olivia var så duktig och sov sig igenom allt ståhej medan vi shoppade bl.a. billigt bröd och inflyttningspresent.
Vår lilla älskling var klädd helt i Polarn. :-) Filt och mössa från Johan och Charlotte, och byxa med huvtröja från Ferial och Johan. SÅ söt!!

1 kommentar:

  1. Tack för senast, det var trevligt att få träffa er!! Tyvärr kunde inte heller Freja ha bodyn som vi fick. Mycket skum storlek som sagt. Går ju inte få in armarna. Så ni kan få tillbaka den när vi ses, men tack ändå.

    SvaraRadera